Zabava

[ Izvor: Index.hr ]

24. 07. 2024. 10:24 2

Entoni Hopkins je imao strah od samo jednog glumca

Kao jedan od holivudskih glumaca sa najdužim stažom Entoni Hopkins je radio sa brojnim holivudskim legendama, ali mu je samo jedna zvezda uterala strah u kosti.

Iako ga danas poznajemo kao jednog od najprofesionalnijih i najljubaznijih glumaca, Entoni Hopkins se na početku karijere borio sa alkoholizmom, zbog čega je ponekad bio agresivan i problematičan.

Dvostruki oskarovac danas žali što se tako ponašao i osuđuje glumce koji ne mogu da kontrolišu svoje ponašanje.

- Plaše me promene raspoloženja. Vidi, sve je podložno kontroli. Ono što me pogađa je neljubaznost. Ludilo. Neopravdana okrutnost kroz reči. Ljudi vrište i viču - rekao je Hopkins u jednom intervjuu, prenosi "Far Out".

Jedan od glumaca oko kojih je bio oprezan bio je Mel Gibson, sa kojim je radio na istorijskom filmu "The Bounty" iz 1984. godine.

Ali Gibson mu nije ostao u sećanju kao najgori kolega sa seta. Ta titula je pripala Mikiju Rurku, sa kojim je radio na filmu "Desperate Hours" i iz 1990. u režiji Majkla Čimina, prenosi Index.hr.

U akcionom trileru Rurk je igrao opasnog kriminalca i psihopatu koji je nakon bekstva sa suđenja odlučio da se sakrije u kući bogatog bračnog para, kog igraju Entoni Hopkins i Mimi Rodžers.

- Poznajem glumce koji igraju nasilne uloge i ponašaju se podlo na setu. Miki Rurk je ponekad bio takav. Plašio sam se odlaska na snimanje. Molio sam se svaki dan pre posla - rekao je glumac.

Njegove borbe se na kraju nisu isplatile jer je film bio i kritički i komercijalni neuspeh. Čuveni kritičar Rodžer Ebert nazvao ga je jednim od najgorih filmova 90-ih, a Rurk je za svoju ulogu dobio nominaciju za Zlatnu malinu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati