Zabava

15. 07. 2024. 13:53 2

Glumica godinama tvrdila da ne želi decu, a onda se tajno porodila! A zatim je usledila još jedna šok odluka

Za majčinsku ulogu Kameron Dijaz kaže se da je jedna od najlepših stvari koje mogu da se dese jednoj ženi. Međutim, postoje i dame koje su se svesno odrekle te uloge iz raznih razloga.

Među njima su i brojne poznate ličnosti poput Opre Vinfri, Kim Katral, Elen Dedženeris i mnoge druge. Do nedavno je na ovoj listi bila i šarmantna holivudska glumica Kameron Dijaz. Ona je svojevremeno govorila kako je još sa 18 godina znala da ne želi da bude majka.

 - Nisam se pokajala što sam još sa 18 godina rešila da ne želim da rađam decu.Deca podrazumevaju obaveze, a ja očekujem mnogo od života, i želim da se potpuno posvetim sebi, ali i da radim za druge. Moj život bez dece je dobar, ali nije bilo lako doneti tu odluku. To što ne želim decu ne znači da nemam emocije i da sam sebična - govorila je Dijazova pre samo nekoliko godina.

Drugo dete u 51. godini

Međutim, kao bomba je odjeknula vest da se glumica u u tajnosti porodila. Nakon prvog deteta, dobila je i drugo i danas je maltene na svim fotografijama u društvu dece od kojih se ne odvaja ni tren. Drugo dete dobila je u 51. godini.

Naime, početkom godine američki mediji objavili su glumica Kameron Dijaz i njen izabranik, muzičar Bendži Meden, dobili su drugo dete. Pored devojčice Radiks, koju su dobili uz pomoć surogat majke, par sada ima i sina, kom su dali ime Kardinal.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati