Zabava

Direktno.rs

04. 07. 2024. 21:55 0

Slavna lepotica pokazala zadnjicu na prozoru! Bez blama šokirala prolaznike (FOTO)

Glumici Kejt Bekinsejl, koju mnogi smatraju i najlepšom i najzgodnijom godinama unazad, prošle godine je preminula mačka, a sada je pokazala i kako se nosila tog dana s velikom tugom.

 - Dan nakon što je Klajv uginuo i kada su mi se desile neke od najužasnijih stvari koje sam ikada doživela... Nekada nema ništa bolje od toga da vam se prijatelj pojavi i provede veče s vama trudeći se da vas što više zasmejava -  objasnila je u opisu objave na Instagramu i istakla da su zajedno u šali dozivale ljude i "pokazivale" zadnjicu u robnoj kući.  

 - Kada se otvori tlo pod nogama, jedini odgovor je, nakon plakanja sve dok vam ne bude bolje, vaša zadnjica -  poručila je Kejt Bekinsejl.

Iako je objasnila o čemu se radi, naišla je na podeljena mišljenja svojih fanova. Neke je razljutila, neke zabrinula, a neki su je podržali puni razumevanja za teške trenutke kroz koje je prolazila.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Mašinista se pravi važan

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati