Zabava

[ Izvor: Mediji ]

27. 06. 2024. 15:04 5

Kijanu Rivs stigao u Srbiju, ovo su njegovi zahtevi

Iako je najpoznatiji kao glumac, holivudska zvezda Kijanu Rivs u Kragujevac je stigao kao bas gitarista benda Dogstar.

Holivudski superstar imao je i određene zahteve, takozvanu rajder-listu, za koncert s bendom u okviru Arsenal festa. Ona je, reklo bi se, veoma skromna, što nije slučaj kad su u pitanju zvezde njegovog kalibra.

- Mislim da je ovo jedan od skromnijih rajdera koje sam ja lično pročitala. Uglavnom, ono što je prva stavka jeste da je sve čisto, da li je to čisti led, čisti toalet ili čista soba, to im je najvažnije. Zanimljivo je da on, za razliku od nekih rok bendove, traži bezalkoholno pivo i hladan sake, što je japansko piće i nije uobičajno da se nađe u rajderu. Voće i sve ostalo, osim kokosove vode, koja je već postala standard u rajderima, može da se nađe u prodaji ovde. Sve ostalo je i više nego običan rajder, više nego skroman. Da su tu čisti peškiri... - istakla je Maja Cvetković, članica grupe E-play i organizatorka Arsenal festa za emisiju "Eksploziv" i dodala:

- Jednu veću stavku čini sekjuriti. Svestan je da tu mora da ide nekoliko prstenova, što njegovih ljudi, što lokalaca - ispričala je ona.

I sami domaćini Kragujevčani su se spremili za svetsku glumačku zvezdu. U jednom restoranu su otkrili i šta će Rivsu ponuditi za obrok ukoliko se bude odlučio da dođe kod njih u goste na tradicionalnu srpsku gozbu.

- Pre svega, naglasak će biti na šumadijskoj hrani. Ovde ne može ništa da prođe bez dobrog predjela, domaćeg hleba, sarmica... Šteta što ne dolazi na zimu, da ga dočekamo s pihtijama, kolenicama, vrućom rakijom, koja je naš šumadijski čaj. I naravno, bez praseta ovde ne može ništa da prođe. Pripremićemo mu obavezno i pitu, od toga mora da se počne. Prebranac, jagnjeća sarmica, sve ćemo to lepo da pripremimo - istakla je vlasnica jednog poznatog restorana u Šumadiji.

Koliko je zainteresovanost za Rivsov dolazak u Srbiju velika, pokazuje i činjenica da je sveštenstvo Hrama Svetog Save izrazilo želju da glumac poseti naš najveći pravoslavni hram. Njemu su iz organizacije preneli ovu zanimljivu želju, ali još nije poznato da li će Kijanu imati vremena da ovu posetu sprovede u delo.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Mačka programira

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati