Zabava

[ Izvor: Mediji ]

04. 06. 2024. 13:56 0

Lejdi Gaga trudna? Snimljena na tajnom venčanju (VIDEO)

Muzička zvezda Lejdi Gaga uslikana je i usnimljena na tajnom venčanju svoje sestre, a zbog njenog izgleda uveliko se spekuliše o njenoj trudnoći.

Naime, nakon venčanja njene sestre Mejn proteklog vikenda, isplivale su paparaco slike koje navodno dokazuju da je izgleda u drugom stanju. Na snimcima se jasno nazire njen stomačić, a svetski mediji prenose navode da je Gaga plenila.

Porodica je iznajmila ceo hotel za svadbu tokom dva dana vikenda, a svi komentarišu nakon snimaka koji su isplivali na portalu The Sun, da pevačica i njen izabranik Majkl Polanski očekuju uskoro prinovu.

Gaga je na sestrinom venčanju bila deveruša, a sve je organizovano gala. Ona je ponela crnu klasičnu kraću haljinu koja joj je prilično istakla stomak, a pažnju je zatim privukao i njen dijamantski prsten. Kosu je podigla u punđu, a stavila je crveni karmin.

 U bež haljini, koju je takođe obukla tokom ceremonije, primećena je upravo sa Majklom, koga je držala pod ruku i gde se isticao njen stomak, koji su tamošnji mediji ocenili "trudničkim".

Inače, pevačica se još nije oglasila o navodnim novostima u njenom životu, a kako mesecima nije viđena u javnosti šuškanja postaju sve intenzivnija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Pomoć stiže

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati