Zabava

[ Izvor: Mediji ]

09. 04. 2024. 21:15 4

Glumac napustio "Igru sudbine": Ne dao Bog da progovorim...

Glumac Saša Joksimović napustio je seriju "Igra sudbine", a tim povodom se oglasio na mrežama.

Kako je Saša istakao, brojni njegovi fanovi su se pitali zbog čega ga nema više u pomenutoj seriji, a on je sada snimio video u kom je sve objasnio.

- Mnogi fanovi se pitaju i ljudi generalno gde sam u "Igri sudbine" i zašto me nema. Ne dao Bog da progovorim zašto me nema. Ali ti znaš, i znam ja, ti znaš da znam ja. Prosto me nema, vidimo se - rekao je Saša na Instagramu.

Inače, i glumac Darko Tomović doneo je odluku da napusti seriju "Igra sudbine" nakon tri i po godine.

Darko se u ponedeljak oglasio na svom Instagtam profilu, gde je saopštio pratiocima da više neće biti deo ekipe pomenute serije, a tom prilikom je otkrio i razloge i opleo po kolegama.

- Najteži posao u karijeri iz više razloga uključuje saradnju sa kolegama glumcima i rediteljima, niti sa ljudima iz sektora fotografije, kostima i šminke. Sa njima je bilo lako i često zabavno. Njima želim uspeh i sreću u svemu što budu radili. Hvala im. A šta je bilo teško? Teško je bilo trpeti neprofesionalni odnos, osornost i bahatost "vrha piramide", sa navikama donetim iz neke druge oblasti javnog posla koji ima koren na Ibarskoj magistrali. Pozdrav svima. Srešćemo se u nekoj drugoj priči - napisao je glumac Darko Tomović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati