Kultura

[ Izvor: Mediji ]

04. 09. 2023. 18:48 16

Otpuštaju glumce koji podržavaju proteste

Nakon Ammara Mešića, koji je tumačio glavnu ulogu u popularnoj sapunici na TV Prva, a koji je dobio otkaz zbog otvorene kritike predsednika Aleksandra Vučića, druga glavna glumica koja je tu od početka, Olja Lević, u nedelju je na Instagramu objavila da se povlači iz serije.

- Dragi prijatelji, posebno vi koji ste svako veče bili uz nas i sa nestrpljenjem nas iščekivali, moram da vas obavestim… Smatram da je došlo vreme da se pozabavim sa mojom Milom i putovanjem zvanim "Igra sudbine". Na ovom četvorogodišnjem putu sam mnogo toga naučila, sazrela i trudila se da vam na što lepši način približim Milu. Bilo je mnogo lepih trenutaka, emocija i druženja koja će mi ostati urezana u pamćenje za ceo život - započela je Olja na Instagramu.

- Ovim putem želela bih da se zahvalim svima koji su radili na ovom projektu. Kolegama ispred kamera na predivnoj energiji, kao i svim divnim ljudima koje niste videli, a koji su veoma doprineli sjajnoj atmosferi na snimanju. Veliko hvala na ukazanoj prilici i poverenju! U dogovoru sa produkcijom, snimaću još nekih mesec dana, kako bi lik Mile zaokružio svoje učešće u seriji na način koji zaslužuje. Srećno svima koji nastavljaju snimanje. Sa prijateljima sa ovog putovanja nastavljam druženje, a mi se vidimo u nekim narednim projektima - zaključila je glumica i zahvalila se svima sa kojima je radila.

Prema izvorima Nova.rs sa seta serije, ali i sa TV Prva, glumica je sama dala otkaz nakon što je saznala da joj produkcija sprema otkaz. Kako tvrdi sagovornik, jedan od glavnih producenata, Nikola Burovac, navodno je zvao sve glumce iz serije u maju ove godine, zahtevajući od njih da ne idu, ne podržavaju i ne objavljuju fotografije sa protesta "Srbija protiv nasilja". Olja, iako nije politički opredeljena, jeste učestvovala na protestima i objavljivala je fotografije sa istih.

Portal Nova.rs pokušao je da kontaktira Nikolu Burovca za komentar, ali on se nije javio na telefon niti odgovorio na SMS poruku sve do objavljivanja teksta.

Podsećamo, nedavno je i glumac Ammar Mešić saopštio da napušta "Igru sudbine", što je podiglo veliku prašinu u javnosti, budući da je odluka, kako tvrdi izvor Nova.rs, došla zbog kritike predsednika, a scenario serije, u kojoj je prvobitno bio i Ammar Mešić, izmenjen je odmah nakon letnje pauze. Produkcija, odnosno, jedan od producenata - Danijel Đurić potvrdio je da su oni bili inicijatori prekida saradnje sa Mešićem.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Treniraj kod kuće

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati