Zabava

[ Izvor: Mediji ]

07. 04. 2024. 06:04 1

Bogdana iz "Tajni vinove loze", lepotica iz Niša: Gde još glumi?

Mlada glumica Staša Nikolić zapala je za oko gledaocima serije "Tajne vinove loze", gde tumači ulogu Bogdane.

Serija "Tajne vinove loze" Staši Nikolić je donela veliku popularnost. Od jeseni ćemo je gledati na RTS-u i u seriji Radio Mileva, a u Beogradskom dramskom pozorištu zajedno sa kolegom Lukom Grbićem glumi u predstavi urađenoj prema filmu Zaljubljeni Šekspir.

- Film je osvojio nekoliko Oskara i onda nama je bila velika čast da po originalnoj licenci koju je otkupio ‘Dizni teatrikals’ mi napravimo i predstavu u režiji Ane Tomović. To je bila divna saradnja. Posle smo Luka i ja imali vrlo sličan odnos i u seriji, pa verujem da će gledaocima to biti jako zanimljivo da nekako nešto što gledaju i u seriji vide i u pozorištu - rekla je u Jutarnjem programu RTS-a.

Staša Nikolić se oprobala i u mjuziklu. Igra u veoma popularnoj predstavi Pozorišta na Terazijama Violinista na krovu, i dodaje da je presrećna i uživa u toj igri jer je spojila svoje dve velike ljubavi – glumu i muziku.

25-godišnja glumica karijeru je započela u rodnom gradu na daskama niškog Akademskog pozorišta, nakon čega je svoje školovanje nastavila na prestižnoj akademiji u Moskvi.

Uloge su se nizale i u Srbiji i u Moskvi, a njen talenat je doveo je i do američke produkcije, gde se mnogo bolje snašla, prenose Južne vesti.

– U Rusiji je dosta drugačije nego kod nas, kostimi su drugačiji, tako da nije bio samo jezik barijera nego i običaji i ponašanja. Bilo mi je teško da uđem u taj mentalitet i sada potpuno neočekivano u američkom filmu, ali ovo mi je lakše zato što sam odrastala na američkim filmovima, serijama i to mi je bliže – rekla je NIkolić.

U petom delu američkog ostvarenja Subspecies, tumačila je glavnu žensku ulogu Ariel, a pojedine scene snimale su se u Nišu i Pirotu.

– Deo fima snima se u Nišu i Piroru na Staroj planini, ali mi je posebno drago zbog niške Tvrđave gde svake godine dolazim na Filmske susrete i Nišvil džez festival, a gde sada snimam američki film. Drugačije je nekako, Tvrđava je moje omiljeno mesto, a pogotovo sad – rekla je glumica.

Staša u "Tajnama vinove loze" igra mladu majku koja beži od muža nasilnika. Nedavno je emitovana poslednja epizoda treće sezone.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati