Zabava

Direktno.rs

05. 04. 2024. 10:23 0

Šakira sa 16 godina mlađim glumcem? Slomiće joj srce...

Nakon što su nedavno fotografije pevačice Šakire u zagrljaju britanskog glumca Lusiena Laviskaunta, sa snimanja spota privukle veliku pažnju, pojavile su se spekulacije da je par u vezi.

Šakira navodno izlazi sa britanskim glumcem nakon što su glumili u njenom novom muzičkom spotu za pesmu "Punteria", prenosi Daily Mail.

Međutim, njena najnovija romansa izazvala je zabrinutost među njenim prijateljima, koji strahuju da je glumac s njom samo zbog slave.

Njihov intimni prikaz u spotu za Šakirinu pesmu "Punteria", na kojem je glumac u vrlo prisnom zagrljaju s pevačicom, podstakao je spekulacije da su možda sklopili romansu.

Sada su izvori za britanski medij potvrdili da su zajedno, ali nije ništa ozbiljno, na veliko olakšanje prijatelja pevačice, koji se navodno plaše da će joj slomiti srce.

- Šakira očajnički želi da se zaljubi – ali njeni prijatelji su zabrinuti jer se Lusien polako uspinjao na lestvici slavnih dok je izlazio sa ženama koje su bile manje poznate od Šakire - rekao je izvor za DailyMail.

Njeni prijatelji se plaše da on samo želi da ljudi znaju za njegovo ime. Tvrde da ona "nije prebolela svog bivšeg" fudbalera Žerara Pikea i da svi oko nje "znaju da je glumac samo vrsta oporavka nakon te veze".

- Ona izlazi s nekim za koga se boje da je ženskaroš i da će se opeći - rekli su prijatelji za pomenuti medij.

Muzička zvezda Šakira, koja je sa Pikeom dobila sinove Milana i Sašu, upoznala je zvezdu britanskog porekla na snimanju njenog spota još u februaru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati