Zabava

Direktno.rs

02. 04. 2024. 09:54 0

Ostavila fudbalera, pa se bacila u naručje tajkunu

Andreea Sasu je 34-godišnja manekenka poreklom iz Rumunije, koja je poslednjih godina privukla pažnju italijanskih medija nakon što je imala veze s nekoliko poznatih sportista.

Rumunka je svojevremeno bila na listi najlepših partnerki fudbalera u periodu kada se zabavljala sa Rikardom Saponarom (32). Italijan je igrao u Seriji A za Empoli, Milan, Fjorentinu, Đenovu, Speciju i Veronu, a trenutno je član turskog Ankaragudžua.

Manekenka, koja je 2010. godine otišla u Italiju sa željom da izgradu karijeru, osim sa Saponarom bila je u vezi i sa slavnim vozačem MotoGP-a Andreom Ianoneom.

Ona je nakon veza sa italijanskim sportistima pronašla sreću sa tajkunom Filipom Pleinom (46), slavnim dizajnerom čije se bogatstvo procenjuje na 800 miliona evra i koji je prethodno ostavio verenicu Luciju Bartoli s kojom je bio od 2019. i sa kojom ima dvoje dece.

Postaće ponovo otac, budući da je Andreea Sasu trudna i Pleinu će roditi četvrto dete, jer ima i sina iz prethodne veze.

- Uselili smo zajedno. Moderna porodica za svakoga je drugačija. Deca nikada ne bi trebalo biti u situaciji da moraju birati između majke i oca - rekao je Plein, prenosi Bild.

Osim manekenske karijere, Andreea Sasu radi kao PR stručnjak u Italiji. Osim toga, strastvena je prema kikboksu. Diplomirala je marketing i oglašavanje. Ranije je progovorila o svojim poteškoćama po dolasku u Italiju.

- Dolazak u Italiju, iako sam bila deo modne agencije, u početku je bio jako težak. Išla sam s idejom da se to događa svima koji žele da se ostvarr. Nisam imala novca, a da bi se pojavio na kastinzima morao si biti stalno doteran, dobro obučen plus ostali troškovi: voz, podzemna železnica, hrana. Bilo je kao na lutriji. Od stotinjak devojaka, predstavnici manifestacije odabrali su, prema određenim kriterijumima, njih nešto više od 20. Pa ako ste imali sreće da budete odabrani, dobili ste svoje troškove, ako niste, ostali ste bez novca. I tako gotovo dve godine - ispričala je Andreea Sasu.

S obzirom na to da je sada u vezi sa Pleinom i da će mu roditi dete, Rumunka ne mora da brine za svoju budućnost.

Inače, Filip Plein je nemački dizajner rođen u Minhenu čija kompanija kreira, proizvodi i distribuira luksuznu robu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Pazi prste!

Anketa

Da li će Nikola Jokić igrati na Olimpijskim igrama?

Rezultati