Zabava

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

02. 04. 2024. 08:26 9

Melina upala kod Harisa, policija mu oduzela pištolj

Melina Džinović sinoć je "upala" u kuću Harisa Džinovića na Senjaku, u kojoj je ostao da živi sa sinom Kanom i ćerkom Đinom, nakon čega je reagovala policija i pevaču oduzela pištolj za koji ima dozvolu.

Pevač je nakon verbalnog sukoba pozvao policiju kako bi bivšu i majku njegove dece izbacio iz donedavno zajedničkog doma. Pripadnici policije su vrlo brzo došli na lice mesta, nakon čega je, kako piše "Blic", Melina izjavila da je Haris maltretira.

Policija je pevaču potom privremeno oduzela pištolj koji je imao u kući, iako ima dozvolu za njega, piše pomenuti medij.

Melina i Haris se, podsetimo, razvode posle 24 godine braka, o čemu se naširoko priča i sada u javnost izlazi prljav veš supružnika između kojih je tri decenije razlike u godinama.

- Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo da uđe, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene da napadne fizički, mnogo gore je psihički, verbalno! Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, sa policijom sve vreme da saznam razlog - izjavio je Džinović za "Blic".

Nakon drame u kući, mediji su snimili njihovog sina Kana ispred policijske stanice u centru Beograda.

Kan je dovezao oca, koji se satima zadržao u policiji. Melina je prošla svojim automobilom i nije se javila sinu, sa kojim, kako je Haris rekao, ona već neko vreme ne komunicira.

Šta je sve rekao Haris?

Melina i Haris se razvode posle 24 godine braka, o čemu se naširoko priča, a medijima  je izneo čitav niz detalja o odnosu sa još uvek zakonitom ženom.

- Ovaj brak nije pukao zvaničnim potpisom za razvod braka, nego je loše bilo pre godinu i po dana, pa možda čak i dve. Počelo je to da se urušava. Dosta je pripremano - rekao je Haris za "Scenu".

- Jeste delovalo kao velika ljubav do pre deset godina, dok gospođica nije počela da vodi neki drugi život. Nije to bio taj porodičan život. Mislim da se upropastila sa prečestim druženjem sa ženskim svetom. Jer nijedna drugarica, ako nema baš srećan brak, ne želi ni onoj drugoj drugarici da ona ima srećan brak. Ne krivim nikoga, ni njene drugarice, ali mislim da je to doprinelo nekom odvajanju od kuće, od muža, od života. Možda se žena zaljubila ponovo. Nemam pojma što se dešavalo tu. Svašta se nešto sakrivalo od mene - dodao je on.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati