Zabava

Direktno.rs

26. 03. 2024. 19:13 8

"Tri godine ne živimo zajedno": Dragana Mirković o razvodu

Folk zvezda Dragana Mirković posle 24 godine skladnog braka, saopštila je da je podnela papire za razvod braka od supruga Tonija Bijelića.

Naime, kako je Dragana u saopštenju objasnila, iako je pokušala da spasi brak - poslednje tri godine njih dvoje žive odvojene živote.

- Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak - poručila je pevačica i dodala:

- Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Podsetimo, više od 20 godina Dragana Mirković sreću je delila sa svojim suprugom Tonijem Bijelićem, kojem se na večnu ljubav zaklela 2001. godine, a malo je poznato da njihovo venčanje nije bilo veliko i glamurozno, iako su poznati kao par koji živi u luksuzu.

- Venčali smo se u opšini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje porodice nije mogao da dođe jer nisu mogli da doviju vizu. Budući da je Toni austrijski državljanin od rođenja, jednostavno im nisam mogla to omogućiti dok se ne udam i dok se naša zajednica papirološki ne sprovede do kraja. Nisam imala mogućnost svojoj porodici, tati, mami i sestri, da omogućim vizu. I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni sva Tonijeva porodica nije mogla da dođe jer i on ih ima mnogo - ispričala je Dragana u jednom intervjuu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati