Zabava

Direktno.rs

20. 03. 2024. 14:57 0

Bosiljčić o prevari: Odgovor ko iz topa

Ivan Bosiljčićje u centru medijske pažnje zbog filma "Jorgovani" u kojem ga publika ponovo vidi sa Slobodom Mićalović. Dajući intervju o filmu, glumac je neočekivano dobio i privatno pitanje, na koje je, čini se, imao spreman odgovor.

Omiljeni glumački par je u pomenutom filmu sve oduševio scenom u kojoj pevaju zajedno čuveni hit Vesne Zmijanac, a Ivan je otkrio kako je nastala, kao i s kim bi još voleo da se nađe u istom kadru.

- Slobodu bi jedino mogla da zameni Monika Beluči - kazao je Ivan gostujući na "Radiju S".

Sećajući se filma "Mlečni put", Emira Kusturice, Ivan je izjavio:

- Eventualno bih se oslonio na ukus Emira Kusturice, potvrdio bih taj kast Monike Beluči. Mislim da bi tu bilo mesta za obe. Ako je on uspeo obe da ih spakuje u kadar u filmu, pa pristao bih i ja na isto - kroz šalu je prokomentarisao Ivan.

Boba i on su pokazali upečatljivu "hemiju" u mnogim ostvarenjima do sada, a za "Jorgovane", Bosiljčić kaže:

- Ta scena je specifična po tome što, ovaj film umesto da se razrešava kao i svaki film u jednoj dobroj dramskoj sceni, reditelj je smislio da ceo klimaks filma bude kroz ovu pesmu, koja je opšte poznata, nema ko je ne zna, koja je odlika jednog vremena, stare Juge… Boba i ja smo morali dobro da smislimo kako ćemo da izvedemo tu svađu i sve što će se desiti u filmu kroz ove stihove i ovu melodiju. Prevideli smo da će u tom trenutku, svi koji su se pojavili u filmu i svi statisti koji je bilo preko sto, da ćemo svi biti u jednoj prostoriji - rekao je on, a prenosi "Lepa i Srećna".

Ni ovaj intervju nije prošao bez interesovanja za privatne teme, pa su glumca tako "pecnuli" i pitanjem da li bi oprostio prevaru. Uzvratio je kratkim ali jasnim odgovorom, kao iz topa – "da".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati