Zabava

[ Izvor: Mediji ]

13. 03. 2024. 16:32 4

Pominje se mrtav "ljubavnik" Kejt Midlton

Misterija nestanka britanske princeze svetska je tema broj 1, a sada se u svemu pominje i jedan muškarac za kog kažu da je bio ljubavnik Kejt Midlton. Pritom, on je navodno prethodno bio u vezi sa Kejtinom rođenom sestrom, ali i sa bivšom devojkom princa Vilijama.

Teorije zavere o Kejt Midlton rastu iz časa u čas, pre svega, jer britanska kraljevska porodica ne daje konkretne i potpune informacije o tome gde je ona mesecima i šta joj se desilo. Umesto toga, planetu je obišla vest o tome kako je nastala montirana fotka Kejt Midlton, na kojoj ona navodno pozira sa decom, a u stvari je najverovatnije u pitanju kolaž starih fotografija.

I dok se nižu pitanja o tome zašto se prikriva stanje buduće britanske kraljice, u svemu se pojavila i priča o njenoj navodnoj aferi.

U senci glasina da princ Vilijam ima ljubavnicu, sada se uz Kejt provlači jedno ime – Tomas Kingston. A da sve bude intrigantnije, Tomas je nekada bio u vezi sa Pipom Midlton, Kejtinom rođenom sestrom, ali i sa bivšom devojkom princa Vilijama.

I ko je muškarac za kog kažu da je bio ljubavnik Kejt MIdlton?

Nedavno tragično stradao u 45. godini

Tomas Kingston je bio uspešni finansijer i suprug ledi Gabrijele, bliske rođake kralja Čarlsa i kraljice Elizabete.

Šira javnost za njega je saznala 25. februara kada je saopšteno da je pronađen mrtav. Imao je 45 godina. Na sahrani, na privatnoj službi među 140 ljudi, bio je i princ Vilijam.

Tomas je pronađen sa fatalnom povredom glave, a iako uzrok smrti nije odmah utvrđen, navedeno je da nije bilo sumnjivih okolnosti. Zvanično saopštenje potom je bilo – samoubistvo, a pored njegovog tela pronađen je pištolj.

Kingston je bio direktor u finansijskoj kompaniji Davenport Capital u Londonu. Njegovo kraljevsko venčanje sa ledi Gabrijelom održano je u maju 2019. i od tada je u visokim britanskim krugovima i na svečanostima koje organizuje Palata.

Prethodno je Tomas diplomirao ekonomsku istoriju na Univerzitetu Bristol, pa počeo da radi u Ministarstvu inostranih poslova Ujedinjenog Kraljevstva. Nekoliko godina radio je u Iraku u posredovanju u sukobima i pomagao u pregovorima o oslobađanju talaca. Potom je prešao u svet finansija.

Bivši dečko Pipe Midlton

Tomas Kingston je imao zanimljiv ljubavni život. Pre ledi Gabrijele povezivali su ga sa Natali Hiks-Lobeke, bivšom devojkom princa Vilijama, a tokom 2011. izlazio je sa Pipom Midlton.

Njihova veza nije potrajala, ali ostali su prijatelji. Viđeni su zajedno na više događaja, a on i Gabrijela su bili i na Pipinom venčanju.

A sada nakon svega internetom kruže teorije zavere da su Tomas i Kejt bili u vezi, da je Vilijam za to saznao, da je Tomasovo samoubistvo režirano i da je Kejtin nestanak usko povezan sa svim tim.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati