Zabava

Direktno.rs

12. 02. 2024. 10:39 2

Unuku Ljubiše Samardžića život nije mazio, pleni lepotom (FOTO)

Legendarni Ljubiša Samardžić preminuo je 2017. godine, a iza sebe ostavio je brojne uloge, nagrade i priznanja, ali i unuke, od kojih je jedna Sara Samardžić.

Unuka Ljubiše Samardžića po zanimanju je diplomirani menadžer bezbednosti, međutim javnosti je interesantna upravo zbog činjenice da joj je deda bio jedan od omiljenih srpskih glumaca. Sara pleni lepotom što dokazuju njene slike na društvenim mrežama, piše Blic.

Sara nije imala nimalo lak život. Patila je zbog smrti oca koga je izgubila jako rano, a ni njen deda Ljubiša nikada se nije oporavio zbog gubitka sina Dragana 2011. godine.

Velika tuga Saru je zadesila ponovo pre nekoliko godina kada je izgubila i majku. Unuka Ljubiše Samardžića tada je podelila fotografiju sa venčanja svojih roditelja uz komentar da su sada opet tamo negde zajedno.

Posle dedine smrti Sara je na Instagramu napisala:

- Imala sam sreće što sam te poznavala 23 godine, od kad sam bila mala i nisam shvatala šta je to biti glumac i biti poznat, što sam se durila kad prilaze nepoznati ljudi dok šetam sa svojim dedom, što sam plakala na scene Policajca sa Petlovog brda, jer kako moj deda može da sedi sa 4 žene, a da nijedna od njih nije moja baba“, napisala je Sara između ostalog, a potom se oprostila od dede:

- Znam da si tamo gore srećan i da si posle toliko godina opet sa svojim Gagom. Ne brini ostavio si nas žene u sigurnim rukama, Stefke će nas paziti ovde, on je sad glava kuće, a ti i Gaga sa neba. Deda, a sad adio.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati