Zabava

Direktno.rs

31. 01. 2024. 14:58 0

(FOTO) Dileta sa "zakašnjenjem" objavila da se verila

Najpoznatija sportska novinarka Dileta Leota objavila je na Instagramu da ju je fudbalski golman Loris Karijus verio. Na ovoj društvenoj mreži objavila je fotografije veridbe, ali je i pokazala prsten.

- Čekala sam nekoliko meseci da vam kažem, jer smo Loris i ja hteli što više da doživimo emocije Arijinog rođenja, ali sada smo spremni da se posvetimo ovom našem novom velikom cilju zajedno, kao porodica - napisala je Dileta na Instagramu, pa dodala:

- Znate onu rečenicu "Kad si srećan, obrati pažnju na to". U trenutku veridbe na ovim fotografijama bila sam najsrećnija žena na svetu, uz Lorisa i uz Ariju koja je dolazila - dodala je.

Prošle godine dobili su dete

Novinarka je u avgustu prošle godine objavila da je rodila ćerku.

- Danas sam se ponovo rodila kroz tebe. Dobro došla, Arija. Ti si najbolji dar koji smo mogli da tražimo - napisala je tada Dileta Leota.

Vezu sa Lorisom ova italijanska novinarka je potvrdila fotografijama sa dočeka Nove 2023. godine. Par je pozirao zagrljen ispred zlatno-belih balona, a golman je na toj slici Diletu ljubio u obraz. Novinarka je ranije bila u vezi sa turskim glumcem Džanom Jamanom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati