Zabava

Direktno.rs

10. 01. 2024. 16:01 1

Famoznoj TV voditeljki ispale grudi u emisiji (VIDEO)

Belen Rodrigez je obeležila život najvećeg ženskaroša kojeg su Apenini ikad imali. U pitanju je ko drugi nego Marko Borielo. Njihovi putevi su već godinama razdvojeni, ali nekadašnji napadač ne krije da je famozna Argentinka jedina žena koju je iskreno voleo.

Borielo je već godinama u fudbalskoj penziji, nije ženskaroš kao što je bio ranije, dok Rodrigez i dalje vodi emisije na TV kanalima u Italiji. Tako je internetom počeo da kruži jedan snimak sa snimanja emisije koji je oduševio gledaoce.

Naime, ova 39-godišnjakinja je obukla usku kožnu haljinu koja se otkopčala kad je bila na bini. Međutim, već na prvu je bilo primetno da je sve bilo planirano pa je Rodrigez zaista odlično odglumila celu scenu.

Ni voditelj nije delovao previše iznenađeno, dok je Argentinka samo počela da se smeje što je jasan znak da je bila spremna na sve. Belen je očigledno nedostajalo pažnje pa je to uradila na vruć način.

Borielo i Rodrigez bili su u vezi kada je on imao 22, a ona 19 godina. Njihova romansa je trajala četiri godine.

- Bila je to nezrela ljubav između dvoje mladih ljudi, ali je svejedno to bila najvažnija veza u mom životu - kazao je penzionisani napadač u jednom od poslednjih intervjua.

S druge strane, Rodrigez je sebi našla partnera, rodila dete. Međutim imala je i ozbiljnih problema sa depresijom koje je uspešno ostavila iza sebe.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati