Zabava

Direktno.rs

09. 01. 2024. 10:20 0

"Da li si ikad vodio ljubav na podijumu za igru": Sećate se?

Legendarna replika iz filma "Mi nismo anđeli" i danas se prepričava, a lepota Nataše Lučanin ostala je urezana u pamćenju.

Glumicu Nataliju Natašu Lučanin domaća publika najbolje pamti po filmu "Mi nismo anđeli" i ulozi Julijane Vladić, fatalne Beograđanke koja pokušava da zavede Nikolu Koja.

Njen privatan život ne razlikuje se mnogo od ove uloge, budući da je Nataša Lučanin, rođena Vračarka, jedna od najlepših žena koje grad Beograd pamti.

"Da li si ikad vodio ljubav na podijumu za igru": Zavodila je Koju u "Mi nismo anđeli", pa ubrzo nestala - evo kako izgleda danas.

Nataša Lučanin rođena je u Beogradu, 16. avgusta 1965. godine, u srcu Vračara, preciznije u Krunskoj ulici, kako piše na njenom Instagram profilu.Glumom je počela da se bavi krajem osamdesetih godina, bilo je to u filmu "Mis"., a onda su se ređali naslovi: "Lijepe žene prolaze kroz grad", "Lovac protiv topa", "Telefonomanija", "Specijalna redakcija", pomenuti film Srđana Dragojevića "Mi nismo anđeli", "Crni bombarder" u kojem je igrala Tanju, serija "Policajac sa Petlovog brda" gde je bila Anđela, kultno ostvarenje Dragojevića "Lepa sela lepo gore“ u kojem je glumila bolničarku, a nakon toga se povukla iz javnosti.

Svaka njena uloga je bila zapažena.

Setimo se one iz hita iz 1992. "Mi nismo anđeli" kada je stavila Koju na slatke muke, i izgovorila čuvenu rečenicu: "Da li si ikada vodio ljubav na podijumu za igru?".

Iako se ne zna razlog zašto je 1996. donela odluku da se povuče iz glume, dosta se nagađalo, a spominjali su se i navodni zdravstveni problemi. Međutim, Natalija se pre dve godine vratila glumi, ulogom u seriji "Kolo sreće", gde je tumačila lik Jovanke Berić.

Glumica je 16. avgusta proslavila 58. rođendan, a na društvenim mrežama mogu se naći neke njene fotografije, te imamo priliku da vidimo kako sada izgleda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati