Zabava

Direktno.rs

04. 01. 2024. 10:31 0

Čuveni klub OSRAMOTIO Ronaldovu bivšu

Emili Ratajkovski i Irina Šajk su najpoznatije manekenke današnjice. Ruskinja i Amerikanka slove za najlepše devojke na svijetu, a osim toga između njih dve nema zle krvi i odlične su prijateljice.

Ratajkovski i Šajk su zahavljujući svojoj popularnosti imale određene privilegije kada bi dolazile u čuvenu njujoršku dvoranu "Medison Skver Garden", ali to više neće biti slučaj.

Dve manekenke su u decembru napravile kontroverzu tokom utakmice NBA lige između Njujork Niksa i Majami Hita kada su napustile meč tri minuta pre kraja. Niksi su tada imali zaostatak od 21 poena, ali su nekim čudom uspeli da naprave preokret i da slave sa 100:98, a celu dramu Emili Ratajkovski i Irina Šajk nisu ispratile do kraja.

To je izazvalo gnev navijača koji su zatražili da im se odmah ukinu privilegije, što se na kraju i desilo, pa su organizatori mečeva u "Medison Skver Gardenu" bili poprilično surovi.

Naime, njih dve su do sada imale besplatne ulaznice za mesto pored parketa koje je obično najprivlačnije, ali i najskuplje. Međutim, nakon poslednjeg incidenta manekenke su skinute sa VIP liste, te će ubuduće morati da se prilično potrude da dođu do ulaznica.

To je na svojoj koži prva osetila Emili Ratajkovski, koja je želela besplatno da gleda hokejaški meč Njujork Rendžersa, ali joj je ulaznica za susret u "Medison Skver Gardenu" odbijena.

Inače, ulaznice za mečeve Niksa pored terena koštaju i preko 2.000 dolara, što je sve osim zanemariva cifra.

Tako će bivša devojka Kristijana Ronalda Irina Šajk i njena prijateljica ubuduće morati da izdvoje pozamašnu cifru kako bi gledali mečeve u čuvenoj dvorani. Moraće da se potrude da dobiju ulaznicu koju će zatim morati i papreno da plate, ako žele da sve gledaju pored terena.

Inače, poslednjih nedelja Irina Šajk je u centru pažnje zato što se ponovo spominje njena romansa sa Tomom Brejdijem, najboljim igračem američkog fudbala ikada.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati