Zabava

[ Izvor: City magazine ]

24. 10. 2023. 13:01 1

Obnažena Dženifer Lorens zapalila društvene mreže (FOTO)

Dženifer Lorens je jednom scenom uzburkala društvene mreže. Reč je o filmu "No Hard Feelings" koji je sinoć počeo da se emituje na Netfliksu u Americi. Oskarovka se pojavljuje bez odeće i učestvuje u veoma eksplicitnoj borbi nakon što se uhvati u koštac sa onima koji su joj ukrali odeću na plaži. Golotinja nije jedina privukla pažnju već i svi ostali detalji scene koji su izazvali čuđenje.

"Zašto se Dženifer Lorens u ovom filmu tuče gola?", pitaju se na Tviteru o sceni iz filma koji je bioskopsku premijeru imao u junu ove godine.

Ostali komentarišu: "Nisam ni izdaleka obraćao pažnju na film koji sam pustio da gledam na poslu i odjednom sam se okrenuo i video Dženifer Lorens kako tuče gole tinejdžere na plaži i dobija udarce po intimnim delovima", "Dženifer Lorens je urnebesno smešna i potpuno neustrašiva. Da je ne poštujem toliko, verovatno bih je zaprosio".

Film je tokom leta zaradio na blagajnama 87 miliona dolara, dok je budžet za snimanje iznosio 45 miliona dolara.- Svako u mom životu i mom timu radi pravu stvar, a onda se pita: "Da li sigguran/a'", nisam se uopšte dvoumila, bilo mi je presmešno - izjavila je Dženifer Lorens ranije ove godine za Variety.

Neki njeni fanovi pitali su se zašto je snimila ovakvu scenu nakon što je 2013. dobila Oskar za ulogu u filmu "Silver Linings Playbook": "Da budem 100 odsto jasan, ja sam VELIKI obožavalac Dženifer Lorens i jedan od retkih koiji je brane ali njena odluka da trči gola okolo plaži dok se tuče sa tinejdžerima je tako zbunjujuća. Dobila si Oskar, devojko, šta te je nateralo da kažeš "da" svemu ovome?".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati