Zabava

Direktno.rs

28. 09. 2023. 15:56 3

Bred Pit o dva najbolja frajera svih vremena

Bred Pit svojevremeno je dao veliki intervju za "Vogue, a u fokusu je bilo pokretanje njegovog brenda za negu muške kože "Le Domaine Skincare". Očekivano, u toku razgovora o tome kako muškarci treba da se neguju i šta je to novo što nudi njegova kozmetika, glumac se osvrnuo i na to koga smatra najzgodnjim muškarcem na svetu.

- Znate u svetu glume, jer je to moj posao kojim se bavim svaki dan... mislim da je to Pol Njumen. Zato što je tako graciozno ostario. I prema svim izveštajima bio je zaista posebno, talentovano, toplo i iskreno ljudsko biće - rekao je Pit i dodao:

"A ako bi trebalo da imenujem nekog od ljudi koji su još uvek među nama, pa moram da istaknem Džoržda Klunija, jer zašto da ne?"

Bred Pit je dodao i da njegovog tajna dobrog izgleda nije komplikovana - malo zdrave hrane i vežbanja, ali ništa opsesivno, rad na kreativnosti, vreme sa bližnjima... Ipak, na finalu ovogodišnjeg Vimbldona pokazao je lice koje odgovara 15-ak godina mlađem muškarcu, pa verujemo da su tu prste umešale i estetske operacije, a o tome smo razgovarali i sa našim plastičnim hirurgom.

Bred je odgovorio i na pitanje kako vidi sebe u budućnosti, a njegov osvrt na to je zapravo važna životna lekcija za sve nas.

- Što sam stariji, to više ramišljam o kvalitetu života i trošenju vremena, i sigurno ću se posvetiti tome. Mislim da je nakon izolacije mnogima bilo na umu to kako provode svoje vreme, zašto su tako satrveni, čemu su posvetili svoje živote? I mislim da su porodica i prijatelji na kraju krajeva sve što je važno - rekao je on.

Šta vi kažete na Bredov izbor? Da li su Njumen i Kluni zaista najzgodniji muškarci ikada?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati