Zabava

[ Izvor: Mediji ]

26. 09. 2023. 21:37 0

Pobedio u Poteri i postao heroj radničke klase (VIDEO)

U kvizu "Potera" jedan takmičar oduševio je gledaoce, Jovana Memedovića, ali i tragača Milana Bukvića. Taj čovek je Đorđe Jović, iz Zrenjanina, koji radi kao knjižar.

U prvoj igri Đorđe je osvojio 150.000 dinara, odgovorivši tačno na 10 postavljenih pitanja, kako bi mu tragač već u narednom koraku ponudio višu sumu od 620.000 dinara, koju je Đorđe lako prihvatio.

A onda su krenula da se ređaju pitanja: od književnosti, preko geografije, umetnosti do istorije i sporta. Đorđe je na svako dao tačan odgovor, uz obrazlože zašto je to tako. Sa 620.000 dinara vratio se na svoje mesto, kao sigurni finalista. Do kraja epizode niko od saigrača mu se nije pridružio na ovoj poziciji. Ali to nije omelo Đorđa.

Finalnu igru je odigrao smireno, rađajući tačne odgovore. Ostvario je 21 korak prednosti u odnosu na tragača. A, iako se Bukvić potrudio da ga stigne, neizvesna borba završila je pobedom takmičara.

Iako je čitav kviz bio zanimljiv, posebno se istakla scena u kojoj je voditelj pitao Jovića "da li će postati heroj iz Zrenjanina", na šta je pobednik odgovrio "radničke klase". Na kraju kviza, na uspehu mu je čestitao i tragač.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati