Zabava

Direktno.rs

22. 09. 2023. 13:46 1

Georgiev s roditeljima: Čista emocija (FOTO)

Otac Dragoljub i majka Borka prate ga oduvek i u svemu podržavaju.

Od kako je kročio na scenu, Vlado Georgiev svoju intimnu, odnosno porodicu čuva od očiju javnosti, a sada je sa roditeljima objavio jednu od retkih fotografija.

Iako je izuzetno popularan i tražen, Vlado se retko pojavljuje u medijima, a njegovi roditelji - još ređe. Javnost skoro da i ne zna kako izgledaju.

Otac Dragoljub i majka Borka prate ga oduvek i u svemu podržavaju, ali iz "senke".

Georgiev je sada na Tviteru objavio fotografiju na kojoj zajedno pozira sa ocem i majkom i posvetio im emotivne reči.

- Imao sam najlepši razgovor sa ocem i majkom u poslednjih deset godina. Čuvajte roditelje i pazite ih... Spremam se da isplovim večeras i morao sam da prođem tekuće stvari. Prošlo top! Vratite se na ljubav i muziku. Volim vas sve! - napisao je popularni Barba uz fotografiju sa ocem i majkom, nastalu ovih dana u Crnoj Gori.

"Blago tebi... Šta bih dala za to", "Blago tebi dok su ti roditelji živi. Neka ih Bog poživi! I mi tebe volimo i slušamo! Mirno more", "Hvala na ljubavi i deljenju svojih emocija", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Georgiev je rođen u Dubrovniku, odrastao je u Herceg Novom, a od devedesetih živi u Beogradu. Vladu i njegovog deset godina starijeg brata Sašu roditelji su vaspitavali u skladu sa tradicionalnim vrednostima.

Nisu bili baš srećni što je odabrao muziku kao životni poziv, želeli su da se bavi nekim sigurnijim poslom. Ipak, podržali su ga. Nisu pogrešili, kao ni on.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati