Zabava

04. 02. 2024. 17:11 2

Vuicu želeli mnogi: Ljubavni hit Bajagi

Važila je za najatraktivniju pevačicu bivše Jugoslavije a ovo su kolege kojima je ukrala srce svojevremeno.

Alka Vuica od prvog pojavljivanja na sceni važila za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica nekadašnje Juge. Krala je srca mnogim poznatim muškarcima i intrigirala javnost svojim dvosmislenim tekstovima pesama. Njena pojava i izjave nisu ništa manje intrigantne.

Naime, mediji su je svojevremeno povezivali sa Goranom Bregovićem, a priča o tajnoj vezi između njih počela je davnih 1980-ih godina kad je Alka Vuica kao novinarka došla u Sarajevo da za zagrebački magazin 'Polet' napravi intervju s članom grupe 'Bijelo dugme'.

Navodno, pre samog početka razgovora Bregović joj je rekao: 'Ti nisi došla zbog intervjua, nego zbog udaje', što je bilo početak njihovih javnih prozivki. Tad su mnogi govorili da između njih postoji neka tajna veza, a ubrzo joj je posvetio i čuveni hit 'Pediculis pubis' što na latinskom znači 'stidne uši'. Tada je Alka pobesnela i dugo nije pričala sa njim.

Kako je Vuica ispričala, u nju je bio 'zaljubljen' i Boris Novković.

"Pisala sam mu puno pjesama koje su veliki hitovi. Znam ga otkad je imao 8 ili 9 godina, a ja sam imala 18. Jednom prilikom je ispričao da se zaljubio u mene kad me je upoznao, ja sam tada bila s Adijem iz 'Srebrnih krila' i ljetovali smo zajedno s Đorđem, ja sam čuvala Borisa, bio je presladak. Kad je stasao, došao je kod mene da mu napišem tekstove, bila sam oduševljena", ispričala je Vuica.

Još jedan od muzičara s kojim su je dovodili u vezu jeste i Momčilo Bajagić Bajaga.

'Bili smo mladi, pisali smo pjesme jedni drugima, bilo je tu ljubavi. Neke pjesme su postale stvarno veliki hitovi. Meni je nepristojno, zašto govoriti tko je meni što napisao. Ja vam mogu otkriti što sam ja Bajagi napisala, napisala sam ih više, ali jedna od pjesama koja je nastala iz naše ljubavi je: 'Gdje Dunav ljubi nebo', rekla je Alka Vuica u jednoj emisiji. Inače, čuvenu pesmu otpevala je Josipa Lisac.

Alka je tom prilikom otkrila i u kakvim je danas odnosima sa svima njima.

'Mi smo u odličnim odnosima, Goran mi je veliki prijatelj, Momo isto, čujemo se, vidimo se kad možemo. Savjetujemo se oko pjesama, jako sam sretna što sam ljude koje sam voljela zadržala u životu jer smatram da je ljubav energija koja ne nestaje, već se pretvara u nešto drugo. Možda zaljubljenost može nestati, ali prava ljubav ne, ona ostaje uvijek', zaključila je Alka, prenosi Story.hr.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati