Zabava

19. 09. 2023. 13:07 4

Ljubav Milene Radulović i frontmena BS

Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu, gde će biti ispitana oštećena Milena Radulović.

Glumica je u Palatu pravde stigla 20 minuta ranije u društvu Ognjena Jankovića, reditelja i frontmena Beogradskog sindikata, koji je držao njenu ruku.

Iako se o njihovoj ljubavi do sada uglavnom pričalo u glumačkim krugovima, danas je Ognjen javno pokazao podršku Mileni.Reditelj je u julu 2022, stavio tačku posle 15 godina na brak s voditeljkom Bojanom Janković.

Nakon sporazumnog razvoda ostali su u dobrim odnosima i zajedno će voditi računa o njihovo dvoje dece. Muzičar je napustio stan u kome su živeli, ali svaki slobodan trenutak koristi da bude sa svojim naslednicama. Bojana i Milena su u sjajnim odnosima, a glumicu su odlično prihvatile njihove ćerke.
Milena je, podsetimo, i prva istupila u javnost sa pričom o seksualnom zlostavljanju koje je trpela od Aleksića. On je optužen, da podsetimo, za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja. Optužilo ga je sedam devojaka, među kojima je glumica Iva Ilinčić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati