Zabava

Direktno.rs

12. 09. 2023. 09:54 1

Šta je Avramović nosio u kutiji na aerodromu?

Reprezentacija Srbije vratila se sa Svetskog prvenstva u Manili sa srebrnim medaljama oko vrata. Međutim, na aerodromu je veću pažnju privuklo ono što je Aleksa Avramović nosio u rukama.

Nakon 14 sati putovanja košarkaše Srbije dočekalo je i veliko iznenađenje na aerodromu – navijači su se okupili da ih pozdrave i da im se zahvale na svemu.

Dok su davali autograme i fotografisali se sa njima, mnogi su primetili jedan detalj. Aleksa Avramović nosio je crnu kutiju u ruci.

Miljenik navijača iz aviona je izneo crnu kutiju i svi su se pitali šta je unutra. Misterija je ubrzo rešena, poneo je loptu iz Manile. Lepa uspomena na sve kroz šta su prošli „orlovi“.

Avramović je borbenošću, zalaganjem, upornošću i svime što je radio u dresu sa nacionalnim grbom brzo postao jedan od miljenika publike. Skandirali su mu navijači i u Manili, a onda su ga dočekali skandiranjem i u Beogradu. Dobio je gromoglasne aplauze, dok se čulo i čuveno „Aleksaaaaaa“ kada je on izašao, prenosi Mondo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati