Zabava

Direktno.rs

28. 08. 2023. 10:52 0

Glumica sa 12 godina poljubila Pita: Bilo je odvratno

Slavna glumica Kirsten Danst danas iza sebe ima pregršt zapaženih uloga, a prekretnicom u njenoj karijeri smatra se film "Intervju sa vampirom".

Iako je pre toga snimila dva filma, ovde je uspela da zablista i bude zapažena, te su krenule da se nižu i druge poslovne ponude.

U filmu "Intervju sa vampirom", tada 12-godišnja Kirsten, igrala je rame uz rame sa Bredom Pitom i Tomom Kruzom koji su važili i za jedne od najpoželjnijih muškaraca u Holivudu.

Kirsten je tumačila petogodišnju devojčicu - vampira Klaudiju, koja je zapravo bila žena zarobljena u telu deteta. Jedna scena je zahtevala da Danstova poljubi Breda Pita, a on je u to vreme imao 31 godinu i uveliko gradio glumačku karijeru.

Iako su joj mnoge žene zavidele zbog toga, Kisten je rekla da taj poljubac na nju nije ostavio baš lep utisak.

- Volim Breda, on je tako dobar… Samo, to je bilo pomalo čudno. Mislim, imala sam 12 godina, a on 31 i, kao, on je bio odrastao čovek tada. Tako da, kako sam mogla uživati ljubeći ga? - rekla je glumica nakon snimanja filma i dodala:

- Toliko sam ga mrzela jer, ne znam, Bred je bio kao moj stariji brat na setu, i bilo je kao da ljubim svog brata. Morala sam da ga poljubim u usne, tako da je bilo odvratno.

Kasnije su je ponovo upitali da prokomentariše ovaj poljubac, ali Danstova nije promenila mišljenje.

- Bilo je odvratno! Stojim pri tome. Bilo bi mnogo jezivije da je 11-godišnjakinja rekla: "Bilo je sjajno". Rekli biste: "Nešto nije u redu sa ovim detetom" - iskreno je priznala glumica, preneo je nzherald.

Ipak, istakla je da su je na setu tretirali poput princeze.

- Bila sam takva princeza na tom setu. Možda se čini da je biti glumac samo slava i bogatstvo. Međutim, postoji veliki pritisak koji često zahteva snagu i samopouzdanje - zaključila je Kirsten Danst.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati