Zabava

[ Izvor: Mediji ]

20. 08. 2023. 18:06 4

Reperi provociraju Stanivukovića (FOTO)

Gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković, izjavio je nedavno da ne podržava koncert reperskog dvojca Desingerice (Dragomira Despića) i Pljugice (Luke Bijelovića) koji treba da se održi u Republici Srpskoj.

Sada se na društvenim mrežama pojavio snimak sa nastupa Desingerice i Pljugice u kojem oni provociraju Draška, a po svemu sudeći sada su izvršili uticaj i na publiku, koja je sve vreme skandirala u glas Draškovo ime:

- Draško mi te volimo, Draško mi te volimo, Draško mi te volimo - ponavljala je okupljena masa ljudi, koja je došla na nastup repera.

Draško Stanivuković je, inače, na svom Instagramu izjavio da neće podržati koncert kontroverznog dvojca.

- Banja Luka ne učestvuje u organizaciji i ne podržava održavanje koncerta izvođača pod nazivom "Desingerica i Pljugica". U vezi sa tim izdao sam naredbu svim našim preduzećima kao i nadležnim odeljenjima da prilikom dobijanja zahteva za davanje u zakup javne površine analiziraju sam događaj i upoznaju se sa sadržajem istog koji se planira izvoditi na javnim površinama na teritoriji grada Banja Luka. Shodno tome, svi događaji i manifestacije koje se ocene kao neprimereni neće dobiti dozvole Grada. Naša dužnost je da pratimo koje se to vrednosti plasiraju našoj deci, omladini i sugrađanima, piše u objavi Draška Stanivukovića na Instagramu, što je očigledno izrevoltiralo kontroverznog Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingericu, pa je snimio sraman video u kom se obraća gradonačelniku Banja Luke ističući da na ova način skuplja političke poene.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati