Zabava

Direktno.rs

01. 08. 2023. 15:20 3

Brus Vilis uprkos bolesti želja Tarantina

Jedna od najvećih zvezda Holivuda, Brus Vilis, pre skoro godinu dana se povukao iz sveta filma, kad mu je dijagnostikovana afazija, a potom i demencija. Ipak, obožavatelje širom sveta oduševila je vest da bi ponovo mogao da se nađe na velikom platnu.

Naime, slavni reditelj Kventin Tarantino navodno želi da Brusu Vilisu pruži ulogu u svom novom ostvarenju. Kako strani mediji prenose, Tarantino je već uveliko u pripremama za novi film "Filmski kritičar", a Brus će u ovom ostvarenju imati manju ulogu.

Iako se Tarantino navodno još nije obratio porodici glumca, planira da ako kažu da je Vilis previše loše da bi učestvovao u ostvarenju, poštuje njihovu odluku. U tom sličaju, u film će ubaciti snimak iz nekih Vilisovoh prethodnih ostvarenja.

Podsetimo, nakon dijagnostikovanja bolesti glumčevo stanje se vremenom pogoršavalo, a najveća podrška mu je porodica, kao i bivša supruga Demi Mur.

Nedavno se oglasila i njegova bivša partnerka Marija Bravo koja je otkrila da je slavnom glumcu sve gore.

- On je sve gore i gore. Nije dobro. Pričala sam sa njegovom suprugom Emom i, nažalost, to je progresivna bolest. Šaljem mu puno pozitivne energije i ljubavi, izjavila je nedavno Marija.

Prepoznaje glas samo jedne žene

Kako je izvor blizak porodici nedavno otkrio, Brus prepoznaje glas bivše supruge, Demi Mur, lakše od glasova drugih pa ona svakog dana razgovora sa njime ne bi li time sprečila dalji razvoj bolesti.

- Demi je u stalnom kontaktu sa Brusom i Emom. Koristi svaku slobodnu priliku da provede vreme s njim. Ako nije uz njega, zove ga kako bi Brus čuo njen glas. On ne može mnogo da priča, i čini se da shvata malo od onoga što mu govore - rekao je nedavno izvor za Radar onlajn i dodao da porodica veoma teško podnosi vest o njegovoj dijagnozi, a da li će dati saglasnost za pojavljivanje u Tarantinovom novom filmu ostaje da vidimo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati