Zabava

[ Izvor: Mediji ]

15. 07. 2023. 12:00 1

Tom Kruz otkrio najčudniji trač koji je čuo o sebi

Tom Kruz je otkrio koji je najčudniji trač koji je čuo o sebi i demantovao da je on tačan, a tiče se toga da ga kolege na snimanju filma ne gledaju u oči.

Prethodnih godina se pojavio trač da je Kruz toliko intenzivan na setovima da traži da ga kolege ne gledaju u oči, ali je tokom razgovora za The Times sa kolegama Kristoferom Mekverijem i Sajmonom Pegom to opovrgao.

Kruz kaže da je potpuno zbunjen tim navodima, a Peg je rekao: „Prošao sam kroz celu bizarnu mitologiju koja ga prati. S jedne strane, on je Tom Kruz – enigmatična filmska zvezda o kojoj svako želi da zna sve. A s druge, on je samo jedan tip. Volim da budem normalan s njim“.

Uprkos pomešanim kritikama za novi deo Nemoguće misije, Kruz kaže da namerava da snima nastavke ovog serijala i kada napuni osamdeset godina.

„Harison Ford je legenda, nadam se da ću i ja tako. Imam 20 godina da ga stignem. Nadam se da ću snimati Nemoguće misije sve do njegovih godina“, rekao je Kruz za The Sydney Morning Herald.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati