Zabava

[ Izvor: Mediji ]

10. 07. 2023. 06:00 3

Ana Ivanović blista 2 meseca posle porođaja (VIDEO)

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović pokazala je kako održava vitku liniju. Ana ima 35 godina, od 2016. nije aktivna kao teniserka, ali još uvek veoma vodi računa o svom izgledu - čak i kada snima reklame.

Oko dva meseca nakon što je rodila treće dete, Anin stomak je potpuno ravan i ako tragova od porođaja i ima, vešto ih čuva od javnosti.

Na snimku koji je objavila pokazuje kako radi različite vežbe i to radi bez mnogo muke uz zarazan osmeh.

- Uvek primenjujem i malo vežbe na svojim snimanjima - napisala je Ana uz video.Ona je sredinom maja objavila i prvu fotografiju novorođene bebe, a sa fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom već je i pre trećeg deteta imala sinove Luku i Leona. Njih dvoje su u srećnom braku već sedam godina.

- Uživam u majčinstvu i srećna sam što od prvog dana imam podršku supruga i šire porodice. Tokom trudnoće, i posebno nakon porođaja, pomoć i podrška su presudni kako za majku tako i za bebu. Harmonični odnosi i razumevanje u porodici i te kako utiču na razvoj dece. U početku je uloga majke nekako prirodno izraženija, ali je prisustvo i angažovanje oca takođe neophodno i važno“, rekla je Ana nedavno za beogradske medije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati