Zabava

Direktno.rs

28. 06. 2023. 06:58 1

Bijonse umalo pokazala grudi, plesač je spasio (VIDEO)

Slavna pevačica Bijonse trenutno se nalazi na evropskoj turneji, a njeni nastupi uvek su spektakularni.

Ona vodi računa o svakom detalju, te veliku pažnju poklanja i scenskom nastupu i stajlinzima. Tako njena publika, osim u moćnom vokalu pevačice, uživa i u njenom performansu.

Ipak, sada je na jednom koncertu doživela manji peh, a isti je brzo završio na društvenim mrežama i ljudi širom sveta ga komentariši.

Naime, Bijonse je nastupala u pink šljokičastoj halljini dubokog dekoltea, kao i sa dva ogromna šlica, te je istakla sve svoje atribute. Međutim, ovaj stajling umalo je otkrio i više nego što je Bijonse želela da pokaže.

Tokom izvođenja pesme „Break My Soul“, pevačica je skakala i igrala, a u jednom trenutku haljina joj se u predelu grudi pomerila, te je malo falilo da ih otkrije pred brojnom publikon. Na sreću, momak iz plesne grupe koji se nalazio pored nje primetio je šta se dešava i brzo stao ispred pevačice kako bi mogla da reši problem.

On je to odradio prilično profesionalno, te u prvi mah niko nije ni primetio šta se događa, a onda je Bijonse nastavila da korača scenom držeći ruku preko grudi, te je očigledno da se plašila da u brzini nije stigla da namesti haljinu, te je za svaki slučaj stavila ruku na „kritično mesto“.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati