Zabava

Direktno.rs

25. 05. 2023. 06:48 0

Poseban odnos Sandre Bulok i Metju Mekonahija

Sandra Bulok i Metju Mekonahi upoznali na snimanju filma "Vreme za ubijanje", kratko nakon njegovog raskida, a iskre su se odmah pojavile, te su oni uplovili u vezu.

Dve godine oni su uspevali da se skrivaju od javnosti i zadrže detalje svoje ljubavi za sebe, a toliko su se trudili da sačuvaju svoju privatnost da su više puta demantovali da su zajedno.

Bilo je međutim iz niza razloga očigledno da su Sandra i Metju zaljubljeni i mnogi izvori bliski paru pričali su o njihovoj sreći, ali im nije uspelo i 1998. godine su se rastali.

Tek godinama kasnije, glumica u jednom intervjuu nije negirala vezu kada je pomenuto da je "raskinula s Metjuom Mekonahijem". Ipak, kasnije se držala priče da nisu bili zajedno.

- Možda je bilo trenutaka kada smo bili pomalo zaljubljeni jedno u drugo, ali smo uvek bili profesionalni -rekla je Sandra.

Kako se pisalo, Metju Mekonahi nikada nije želeo da se viđa sa filmskom zvezdom, a Sandra je u tom trenuku bila jedna od najvećih na svetu, a uz to im je bilo teško da održe vezu jer su često bili na putovanjima zbog snimanja i njihova ljubav jednostavno nije imala šanse.

Ipak, i nakon raskida su ostali bliski, pa danas nije retkost videti ih zajedno, a glumčeva supruga Kamila Alveš i Sandra su dobre prijateljice. Nekadašnji par uspostavio je odnos pun nežnosti, a više puta su hvalili jedno drugo javno.

Kada su Sandru nedavno pitali šta je postojalo između Mekonahija i nje, odgovorila je da su to bili "poštovanje i ljubav", kao i da je to ono što ih usmerava jedno prema drugom.

Kako je tada istakla, nikada nije ni na trenutak sumnjala da će njihovo prijateljstvo opstati s kim god da Metju bude u budućnosti.

- Osećam se kao da Metju brine o meni. Bez obzira u kakvoj je životnoj fazi i u kakvoj sam ja, može i da bude oženjen, ja znam da ćemo biti bliski - rekla je za "Cosmopolitan" jednom prilikom.

I sam Metju pričao je javno o tome koliko ceni Sandru, a na jednoj dodeli nagrada je u svom govoru bivšoj devojci uručio priznanje Decenija seksepila i rekao:

– Radio sam s tobom. Pokušavao sam da te poljubim, i uspešno i bezuspešno. Bila si mi režiserka, i u kratkom filmu, i pri izlasku iz mnogih noćnih barova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati