Zabava

Direktno.rs [ Izvor: Telegraf.rs ]

26. 03. 2023. 06:41 0

Mandžukin detalj u "Munje: Opet!" za Glogovca

Maja Mandžuka vraća se u nove "Munje! kao Kata, i otkriva da u filmu, čija je premijera zakazana za 29. mart, ima dosta replika iz originalnih "Munja".

- Ono što mogu da kažem, pominju se dosta replika iz prvog dela. To su čuvene replike koje se i dan danas pričaju i koriste u svakodnevnom životu - rekla je Maja Mandžuka i dodala da je Nebojša Glogovac, koji je nažalost preminuo pre nekoliko godina i glumio u prvom delu, nedostajao:

- Nedostajao je. Drago mi je što je Raša (reditelj Radivoje Raša Andrić, prim.aut) prihvatio moju ideju. Ima jedna scena u kancelariji kada otimaju sve Kati. Moja ideja je da Kata sačuva parfem "Dolče i Gabana". Drago mi je što je to ušlo u film.

Mandžuka kaže i da je na snimanju bilo duhovito i zanimljivo:

- Kako drugačije kada je Seka (Seka Sablić, prim.aut) pojačanje. Najviše vremena sa provodila sa Sekom - rekla je Maja Mandžuka, i dadala da se sam lik Kate nije mnogo promenio, ali da i dalje voli da đuska.

- Kada sam pročitala da Kata ima tu tačku, znala sam da će to lako da mi ide, jer privatno volim da igram. Nikada nisam išla na časove plesa, nego prosto od malih nogu, kada čujem muziku, volim da plešem. Imali smo koreografa na setu i onda smo zajedno to pripremili. Bilo je i improvizacije u toj tački. Nije bilo nikakvih priprema - rekla je Maja Madžuka.

Film "Munje: Opet!" reditelja Raše Andrića i scenariste Srđana Anđelića kreće od 30. marta u bioskopsku distribuciju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Prvi put je najteže

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati