Zabava

Direktno.rs

22. 03. 2023. 06:59 5

Berčeka otac prijavio za "krađu": Kakva lekcija!

Legendarni glumac se svojevremeno prisetio koliko je bilo teško vreme u kom je odrastao i stasavao, te kako je izgledalo njegovo osamostaljivanje.

Aleksandar Berček je rano shvatio da sve mora sam da uradi bez ičije pomoći, a jednom prilikom je ispričao anegdotu iz rane mladosti, kojoj se danas smeje.

Legendarni glumac se svojevremeno prisetio koliko je bilo teško vreme u kom je odrastao i stasavao, te kako je izgledalo njegovo osamostaljivanje.

- Mene su, kad sam bio mali, roditelji samo trebali da nahrane i obuku. Posle sam shvatio da sve moram sam. Kada sam došao 1969. u Beograd, osamostalio sam se. To je bilo neko sretno vreme, pa su bile stipendije. Ja sam imao tri - prisetio se svojevremeno Berček i dodao da je imao više para on kao student nego njegov otac penziju, te je podelio zanimljivu priču o prvom autobomobilu koji je sam zaradio:

- Ja sam posle druge godine, doduše radio sam i jedan film, kupio polovnog fiću. Doteram ga kući, a moj otac, koga su zvali Lala milicajac, kaže:

- Čime si ovo došao?

- Autom.

- Čiji je ovo auto?

- Moj.

- A ne može to tako.

I sede na bicikl i ode u miliciju da me prijavi. Dođu dva policajca koja znam, naši prijatelji. Ali sve je bilo službeno.

- Druže, saobraćajnu pokaži...

Kažu mom ocu:

- Lalo, njegov je, lepo piše ovde.

- Eto, a ja ni bicikl nisam uspeo da kupim, a on student, ne znam ni šta studira - prisetio se glumac jednom prilikom, prenose "Novosti".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati