Zabava

Direktno.rs

22. 03. 2023. 08:58 0

Kakva je danas prelepa žena Majkla Korleonea iz "Kuma"

Italijanska glumica Simoneta Stefaneli sve je očarala lepotom kada se pojavila, a najzapaženiju ulogu ostvarila je u legendarnom filmu "Kum".

U vreme kada je glumila u ovom ostvarenju imala je samo 17 godina i mnogi su joj predviđali blistavu karijeru, ali je ona odbila Holivud. Kako je jednom prilikom objasnila, to je uradila jer su joj nudili pretežno "niže uloge".

- Od mene su hteli samo da se skidam. Odbila sam toliko toga - rekla je Simoneta jednom prilikom.

Glumica se 1989. godine udala za Mikelea Plasida i sa njim dobila troje dece, sinove Mikelanđela i Brena i ćerku Violante koja je takođe glumica.

Razveli su se 1994. godine, a osim po brojnim ulogama u italijanskim filmovima i serijama, Simoneta je pažnju privlačila i provokativnim fotografijama u poznatim časopisima. Tako se u samo godinu dana 1973. godine fotografisala za časopise "Penthouse" i "Playboy".

Iz glume se povukla 1992. godine nakon uloge u filmu "Bliski prijatelji" i danas živi povučenim životom. Vlasnica je jednog butika u Rimu i bavi se izradom tašni i cipela.

Iako nije aktivna na društvenim mrežama, na Instagramu se pojavila fotografija na kojoj pozira sa ćerkom Violante, te imamo priliku da vidimo kako izgleda sada, u 69. godini života.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati