Zabava

Direktno.rs

13. 02. 2023. 08:34 3

Ukrala spektakl na Superboulu: Rijana trudna

Čuvena pevačica Rijana nastupila je noćas u poluvremenu Superboula, pa je stomačić koji se jasno video ispod crvenog kombinezona ukrao šou. Tviter su zapalile pretpostavke da je pevačica ponovo trudna, a onda je njen potparol potvrdio divnu vest za "Holivud reporter".

- Pomislila sam: "Da li si sigurna?". Treba li uopšte da donosim sada takve važne odluke? Možda ću zažaliti zbog ovoga. Kada postaneš mama, nešto se jednostavno dogodi i osećaš kao da možeš da osvojiš svet – da možeš sve. A Superboul je jedna od najvećih pozornica na svetu, pa koliko god to bilo zastrašujuće... postoji nešto uzbudljivo u tom izazovu. Važno je da moj sin to vidi - rekla je Rijana

Vest o trudnoći Rijane prenose i "Dejli mejl", "Variety" i "AP".

Fanovi nisu mogli da dočekaju da se Rijana pojavi na sceni. Pratili su se uživo prenosi na Jutjubu i svi su se pitali kada će se početi nastup.

Rijana je započela 13- minutni koncert pesmom "Bitch, Better Have My Money". Scena sa pokretnim platformama izgledala je spektakularno. Pevačicu je pratilo oko 400 plesača u beloj odeći, dok je ona na binu iskoračila u crvenom kombinezonu, sportskim patikama i sa bombastičnim detaljem na grudima, plastičnim umetkom koji oponaša izgled ženskih grudi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati