Zabava

Direktno.rs

30. 01. 2023. 16:00 1

"Ulazim u WC, ono Džek Nikolson ima grupnjak"

U svojim nadolazećim memoarima "Love, Pamela" Pamela Anderson je otkrila da je jednom svedočila situaciji u kojoj je Džek Nikolson "ima trojku" u Plejboj vili, piše NY Post.

- Svi su se kikotali i ljubili uza zid, klizeći jedno preko drugog. Prošla sam pored ogledala, sagnula se nad umivaonik da popravim sjaj za usne - napisala je 55-godišnjakinja u svojoj knjizi.

- Pokušavala sam da ne gledam, ali nisam mogla da pomognem sebi i uhvatila sam njegov pogled u odrazu. Pretpostavljam da mu je to pomoglo "da obavi posao", jer je ispustio smešan zvuk, nasmešio se i rekao: "Hvala, draga".

Anderson se prisetila tog događaja u ekskluzivnom intervjuu za Variety, koji je objavio detalje iz njenih memoara. Čuvena Pamela je naglasila da je "Plejboj vila glasila za potpunu slobodu".

- Vila je bila puna umetnika, filantropa, intelektualaca, lepih žena...Biti tamo je bilo i te kakvo iskustvo - napomenula je.

Anderson je inače otkrila brojne holivudske tajne pri pisanju svoje knjige, a naglasila je da je nedavno otkrila da joj je Tim Alen jednom brzinski pokazao svoje međunožje dok su zajedno snimali "Home Improvement".

- Prvog dana snimanja izašla sam iz svoje garderobe, a Tim je bio u hodniku u ogrtaču. Otvorio je svoj ogrtač i brzo mi pokazao što ima ispod - prisetila se Anderson.

- Rekao je da je to jedino pošteno, jer me je video golu. Tada smo bili kvit. Neprijatno sam se nasmejala - rekla je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati