Zabava

[ Izvor: Mediji ]

25. 01. 2023. 18:24 7

Hit u Slagalici: Sodoma i Gomora, da nije Zvezda (VIDEO)

Superciklus Slagalice je doneo "bitku" između "večitih", a izgleda kao da ovaj kviz ne može da prođe bez ovih klubova. Pa je tako i u 158. ciklusu u 24. minutu viđamo pominjanje Crvene zvezde, ali u malo drugačijem kontekstu.

Naime, drugi meč ovog ciklusa između Mihaila Tomića i Dobrivoja Avramovića je prikazao veoma napet, zanimljvi duel. Do poslednjih trenutaka se nije znalo ko će proći dalje i to je uspeo crveni takmičar, Dobrivoje koji je slavio sa 236:208, ali je njegov odgovor postao hit na društvenim mrežama.
Tokom poslednje igre "Asocijacije", Dobrivoje je već imao izglednu prednost, kada je počeo da otvara polja g kolone. Prva asocijacija je bila "Bar - Bari", potom i "Tokio - Kjoto", a onda je treća bila "Sodoma i Gomora", kada je Dobrivoje okušao sreću sa odgovorom - Crvena zvezda, očigledno aludirajući na gradove Bari i Tokio, gde je Zvezda osvajala titule Evropskog i Svetskog šampiona.

Nije bio u pravu, a društvenim mrežama se brzo proširio ovaj snimak uz šaljive komentare. Krajnje rešenje te kolone je bilo "Dva grada", dok je finalno rešenje bilo "Priča".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati