Zabava

Direktno.rs

07. 12. 2022. 13:29 0

Čola o ćerkama: Podržao bih ih u muzici

Zdravko Čolić prvi put je govorio o tome čime će se baviti njegove ćerke Una i Lara Čolić, te koje su njihove sklonosti.

Zdravko Čolić je ponosni otac dve ćerke: Une (21) i Lare (16) koje je dobio u braku sa Aleksandrom.

Za razliku od njegove supruge Aleksandre koja ne voli da se eksponira, ćerke pokazuju znakove velikog interesovanja za javni život.

Njegova starija ćerka Una Čolić, postala je prava aktrakcija na Instagramu, dok javnost budno prati njen profil na kojem svakodnevno objavljuje fotografije za koje mnogi smatraju da su provokativne.

Popularni Čola je poznat po tome što sa javnosti retko deli svoju intimu, a o porodici skoro da i ne priča. Međutim, ovaj put je napravio izuzetak i prvi put govorio o tome čime će se baviti njegove ćerke:

"One su muzikalne, ali kad ja pokušam nešto i pitam ih hoćemo li nešto snimiti, onda se tu malo povuku. Vole muziku i slušaju raznorazne pravce. Polako ulaze u nešto što je, ja bih rekao, muzički kvalitetnije. Obično su to samo digitalne nove pesme, naše ili strane, DJ varijante i to. Ali kako prolaze godine, vidim da znaju i slušaju i neke moje pesme. Kada bi one to htele, da se bave muzikom, svakako bi ih podržao u tome i ispratio bih njihov talent," ispričao je Zdravko Čolić, a prenosi Hellomagazin.

"Ali pre svega, one su te koje bi morale da pokažu neku inicijativu jer nema ništa od toga da nekoga vučemo u nešto. Nikad nisam voleo roditelje koji sile decu na nešto ako nisu za to. Idemo na medicinu, matematiku, tenis, prestiž i slično, ako dete nije za to, nije. Isto je kad je i umetnost u pitanju. Verujem da će s vremenom i polako otkrivati šta je ono što ih privlači, za šta osećaju strast i želju da se tome posvete, a ja ću svakako tu uvek biti za njih da ih podržim u tome."

- Vidim da vole da se slikaju. Bile su par puta na nekim događanjima i onda stavljaju te fotografije na Facebook, Instagram i to, pogotovo starija ćerka. To su sad te godine, ali i odraz cele te generacije koja odrasta uz društvene mreže i vodi neki drugačiji život od onog koji smo mi živeli. Voleo bih da jednog dana rade ono što vole, da budu samostalne, da same zarađuju i da se ostvare u tome, a tata će uvek biti tata i tu za njih. Šta će to biti i hoće li se baviti javim poslom s jedne strane je u Božjim rukama, a s druge strane važna je i njihova ambicija."

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati