Zabava

Direktno.rs

29. 11. 2022. 10:36 8

Odbila ulogu Emilije Popadić u "Boljem životu"

Otkrila zbog čega i da li se kaje što nije prihvatila da glumi u ovoj seriji.

Serija "Bolji život" prikazivala se u periodu od 1987. do 1991. godine i brzo je ušla u legendu, a sa jednakim interesovanjem se prati i decenijama kasnije kada se reprizira.

Glavni junaci ove serije su legende našeg glumišta, a jedna od njih je i Svetlana Ceca Bojković koja je glumila Emiliju Popadić.

Ipak, ova uloga nije bila namenjena njoj, već njenoj koleginici Dari Džokić, ali ju je ona odbila.

Kako je kasnije objasnila, imala je mnogo obaveza u pozorištu, te zbog toga nije mogla da prihvati ponudu reditelja Aleksandra Đorđevića i scenariste Siniše Pavića.

- Odbila sam ‘Bolji život’, što se ne zna. Trebalo je da igram jednu od glavnih uloga. Ne znam kako to da objasnim. Radila sam tada mnogo u pozorištu. Uopšte nisam bila svesna koju će gledanost imati ta serija. Ne kajem se ni zbog jedan svog postupka. Tako je trebalo da bude, ispričala je Dara u jednoj emisiji.

Dara Džokić se na televiziji pojavila u seriji „Povratak otpisanih“, a do sada je odigrala veliki broj uloga, kako na televiziji, tako i u pozorištu.

Dve i po decenije je bila u braku sa novinarom Bogdanom Tirnanićem koji je preminuo 2009. godine, a upoznali su se u Klubu književnika.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati