Zabava

[ Izvor: Mediji ]

25. 09. 2022. 07:00 0

Tajna uvodne špice "Porodičnog blaga"

Serija “Porodično blago” je jedna od omiljenih u Srbiji i čini se da skoro sve znamo o likovima i glumcima, ali gotovo je nepoznat jedan detalj. Naime, Valerija Gavrilović, lik koji tumači Ceca Bojković, u seriji ima troje dece sa Gavrilom Gavrilovićem, odnosno Mihailom Mišom Janketićem. Kako je bilo potrebno da se u špici dočara život glavnih junaka, ekipa koja je radila na seriji zamolila je našu glumicu da ustupi privatnu fotografiju za uvodnu špicu.

U jednom delu špice vidi se fotografija na kojoj Bojkovićeva drži bebu u rukama, a zajedno sa njom na fotografiji je Janketić. Beba koju drži je Katarina Žutić, njena ćerka.

Zapravo reč je o foto-montaži. Na originalnoj fotografiji umesto Miše Janketića je uslikan otac Katarine Žutić, drugi suprug Cece Bojković - Miloš Žutić. Montaža je urađena toliko verodostojno da su gledaoci mislili da se zaista radi o originalnoj fotografiji.

A Ceca je, naime, pet godina nakon smrti Miloša Žutića, koji je preminuo 1993. godine, ovu fotografiju ustupila u svrhe realizacije serije.

Glumica je Katarinu rodila kada je imala dvadeset pet godina, a Katarina je imala 21 godinu kada je ostala bez oca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati