Zabava

Direktno.rs

26. 08. 2022. 16:07 1

Zbog razvoda u kandžama alkohola: Mir našla na selu

Ivana Banfić je nekada dominirala pod svetlima reflekotra, a onda su joj životna nedaće promenile put. Svoj mir je pronašla na selu.

Ivana Banfić, pevačica čiji su glas obožavali svi iz regiona, danas živi daleko od očiju javnosti i glamura. Na vrhuncu karijere bila je tokom devedesetih, kao neprikosnoveni izvođač dens scene, a onda je porok uzeo pod svoje.

Dok je na poslovnom planu nizala uspeh ua uspehom, u privatnom životu doživela je velika razočarenja. Kako bi ih prebrodila i nastavila dalje, utrehu je potražila u alkoholu...

Naime, Ivana je u braku bila 12 godina sa Robertom Magićem, ali usledio je razvod. S tom činjenicom dugo nije mogla da se pomiri. Postajala je svesna da je alkohol sve više uzima pod svoje i 2005. godine se prijavljuje na klinku za odvikavanje.

Ispostavilo se da bolju odluku nije mogla da donese, jer je uspela da prebrodi taj težak period.

I ne samo to. Ponovo je zavolela, ističući da je sreću pronašla u svom dugogodišnjem partenru Krunu Ladišiću. Venčali su se u tajnosti, jer nisu želeli da taj dan budu okruženi medijima. Potom su usledile najradosnije vesti za Ivanu - ostala je u drugom stanju. Za nju je jedna od najvećih želja bila da se osstvari u ulozi majke, međutim, došlo je do spontanog pobačaja.

- Bilo je tužno, bolno prihvaćanje svega toga, ali ja sam borac i prihvatila sam sve što se dogodilo. Isplakali smo se, otišli na hodočašće do Marije Bistrice. Pešačili smo 64 kilometra i tamo sam zapalila sveću za tu malu dušicu. U molitvi sam pronašla mir - rekla je svojevremeno Ivana, koja je rodila sina Jana u 37. godini.

Naglašava da je celu drugu trudnoću provela u strahu.

- Suočila sam se sa drugom trudnoćom, a potom i velikim strahom da se ne ponovi isti scenario. No, evo ga, hvala Bogu, živ je, zdrav, srećan i veseo. Srećna sam i zahvalna na tom velikom dar - rekla je pevačica.

Svoj mir sa suprugom pornašla je u mestu koje se nalazi 11 km od Petrinje - Staroj Drenčini, gde se par pre nekoliko godina preselio. I sada uživaju u seoskom načinu života.

- Želeli smo kao porodica promenu i da isprobamo drugačiji način života od urbanog stila života. Suprug i ja volimo prirodu i nekako nam je to spontano došlo. Krenuli smo u novu avanturu, život na selu. Preuređujemo staro seosko imanje i tamo živimo. Nije možda tako jednostavno i bajkovito kako se činilo - rekla je pre nekoliko godina za hrvatske medije.

I uz to dodala da se susrela sa mnogim novim iskustvima, otkako je započela drugačiji način života.

- Grejanje na drva, smrzavanje vode iz bunara i još dosta novih iskustava sa kojima se do sada nismo susretali. Lepo je i mirno. Nova sredina, novi ljudi, nova prijateljstva... Sve je to zabavno i novo - kaže muzička umetnica.

Ivana često na Instagramu deli fotografije, a na njima se vidi da je njen dan prilično ispunjen seoskim poslovima, koji je, kako kaže, mnogo opuštaju i ispunjavaju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati