Zabava

Direktno.rs

21. 08. 2022. 15:25 76

Vesna Dedić napustila Novu S

Voditeljka Vesna Dedić poslednje dve godine snima emisiju "Balkanskom ulicom" na kanalu Nova S, a kako otkriva, sada odlazi sa ove televizije.

Vesna Dedić je ove vesti saopštila putem društvenih mreža, a kako kaže, želi da okusi nove profesionalne izazove.

- Krajevi su lepi ako je od tuge jača radost i uzbuđenje zbog novog početka. Poslednji radni dan na televiziji Nova S... Lenka me fotografisala za uspomenu u studiju u kojem sam za dve i po godine snimila 90 od skoro 900 emisija Balkanskom ulicom. Zahvaljujem se svim kolegama United Media na božanstvenoj saradnji I želim Nova S mnogo uspeha u daljem radu - napisala je voditeljka, a onda i dodala šta je razlog prelaska sa ove televizije:

- Razlozi mog prelaska na jednu drugu televiziju su isključivo vezani za neke nove profesionalne i kreativne izazove. Verujem da ćete vi kojima je nedelja uz Balkansku porodična tradicija, od 25. septembra sa uživanjem pratiti 21. sezonu Balkanske ulice na jednoj drugoj televiziji - napisala je Vesna Dedić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 76

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati