Zabava

[ Izvor: Blic ]

13. 08. 2022. 17:53 0

Rešio brat da ne pogodi: Učesnik "Slagalice" hit na mrežama (VIDEO)

U "Slagalici", omiljenom porodičnom kvizu, do sada smo svedočili scenama koje su nam unele nervozu, divili se takmičarima i njihovom znanju, proveravali svoje znanje, ali bilo je i trenutaka kada smo se dobro nasmejali.

Jedan insert iz sinoćne epizode popularnog kviza danas se deli mrežama, a sve zbog igre "Spojnice" u kojoj je trebalo povezati nazive pesama legendarnog "kralja popa" Majkla Džeksona.

Kako je na redu bio crveni takmičar, kojem, kako će se kasnije ispostaviti, Džeksonove pesme baš i nisu bliske, igru baš nije prihvatio sa oduševljenjem pa se poslužio taktikom - izabrao je jedan pojam koji je pokušavao da uklopi sa ostalima koje je voditeljka čitala.

"Tajm", ponavljao je takmičar posle svakog pokušaja voditeljke, koji je trebalo povezati tek sa poslednjim pojmom iz prve kolone.

Međutim, kada je došao i do te poslednje reči, nije želeo da osvoji poen "na kvarno" već je izgovorio drugu reč koja je bila ranije ponuđena.

"Jao, vi baš ne volite Majkl Džeksona, niste slušali, je l' da?", pitala je voditeljka takmičara kada je pročitala sve pojmove koji su ostali nepovezani, što je on odmah i priznao, a priliku da sklopi nazive pesama dobio je plavi takmičar.

"Dajte ovom čoveku svega", "Kraj igrice", "Bolje nijedan nego jedan", "Gospodin, obezvredio je smisao", "Rešio brat da ne pogodi", glasili su neki od komentara korisnika društvenih mreža.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati