Zabava

[ Izvor: Mediji ]

02. 08. 2022. 16:29 0

Nakit i lični predmeti Elvisa Prislija na aukciji

Kolekcija nakita, koju je legendardni "kralj roka" Elivis Prisli poklonio svom menadžeru Tomu Parkeru, biće na aukciji 27. avgusta.

Kako se navodi, na aukciji će se naći oko dvesta predmeta, među kojima su satovi, zlatno prstenje optočeno draguljima, dugmad za manžetne, lančići, ali i gitara na kojoj je Prisli svirao tokom čuvenog povratičkog nastupa 1968. godine, preneo je Rojters.

Prisila Prisli, supruga legendarnog muzičara, obezbedila je mnoge predmete koji će se naći na zakazanoj aukciji, navodeći da je bila prinuđena na ovaj korak stalnim prisustvom lažnih artefakata njenog supruga na tržištu.

- Želim da znam sa sigurnošću da će ovi autentični predmeti pripasti nekome ko će brinuti o njima, nekome ko će ih ceniti - rekla je Prisila.

Ona je za Rojters istakla da je ova kolekcija nakita izuzetno zanimljiva i raznovrsna, te da je nastala iz stalnih napora supružnika Prisli da se dosete šta bi bio pravi izbor za poklon.

Zanimljivo je da će se na aukciji naći i neki predmeti koje je dizajnirala Prisila, uključujući artefakte sa logotipom za "TCB bend", prateći Prislijev bend.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati