Zabava

Direktno.rs

24. 05. 2022. 20:32 0

Glumci koje od malih nogu gledamo u filmovima

Većina glumaca i glumica koje rado gledamo u glavnim filmskim i televizijskim rolama prošli su dug put do svog sadašnjeg statusa u Holivudu. Ove glumačke zvezde su i kao deca briljirale na filmu!

Kao i njihove druge kolege, i oni su morali da idu na audicije sa stotinama drugih glumaca i budu srećni ako ih izaberu da se nekoliko minuta pojave u datom filmskom i televizijskom ostvarenju.

Postoje, međutim, i holivudske zvezde koje su već kao deca dobili prestižne uloge, a i danas su veoma tražene, piše City Magazine.

Kristijan Bejl

Bejl je svoju prvu veću ulogu ostvario sa svega 13 godina i to, ni manje ni više, nego u filmu "Empire of the Sun" Stivena Spilberga. Engleskog oskarovca smo poslednji put gledali u sportskoj drami Ford v Ferrari iz 2019, a uskoro ćemo ga videti u novom Marvelovom filmu o superheroju Toru.

Skarlet Johanson

Skarlet Johanson je sa osam godina prvi put nastupila u pozorištu, a sa devet godina se pojavila u komediji "North" iz 1994. Od te godine je snimala bar jedan film godišnje i čine se da će i dalje nastaviti da radi istim tempom. Prošle godine je bila zvezda filma "Black Widow" o istoimenoj superjunakinji, koju je tumačila već osam puta.

Timoti Šalame

Šalame je započeo karijeru glumeći sporedne likove u popularnim serijama kao što su "Royal Pains", "Law & Order" i "Homeland". Sa svega 22 godine nominovan je za Oskara za ulogu u flmu "Call Me By Your Name". U 2021. smo bili u prilici da ga gledamo u dva filmska hita, naučnofantastičnom filmu "Dune" i satiričnom filmu "Don’t Look Up".

Dru Berimor

Dru Berimor nam je svima istopila srce kada smo je gledali u ulozi devojčice Gerti u filmu "E.T. the Extra-Terrestrial" još davne 1982. Ona je tada imala 6 godina, a danas sa 47 godina, ona najviše vremena posvećuje emisiji "The Drew Barrymore Show", koju vodi i producira.

Leonardo Dikaprio

Dikaprio se profesionalno bavi glumom od 1991. godine. Uloga u filmu "What’s Eating Gilbert Grape" iz 1993. donela mu je nominaciju za Oskara, a prestižnu nagradu Američke filmske akademije dobio je tek 2016. za svoju rolu u filmu "The Revenant".

Dikaprija smo poslednji put gledali u Netfliksovom filmu "Don’t Look Up iz 2021", a krajem ove godine će izaći njegov novi zajednički projekat sa režiserom Martinom Skorsezeom, film "Killers of the Flower Moon".

Kirsten Danst

Tridesetdevetogodišnja Kirsten Danst je igrala u hit filmovima "Little Women", "Interview with a Vampire", "Jumanji", "The Virgin Suicides" i "Bring It On" pre nego što je završila srednju školu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati