Zabava

[ Izvor: Direktno.rs ]

25. 09. 2019. 20:14 0

"A GDE SU RODE, TU JE DOBRO" Bez sporednih uloga popularna domaća serija ne bi imala isti smisao

Serija "Vratiće se rode" prvi put emitovana je na malim ekranima tokom 2007. i 2008. godine i nakon toga više ništa nije isto kada je domaća kinematografija u pitanju.  Poznati srpski humor u potpuno drugačijem ruhu sa našim najpoznatijim glumcima "naterao" je naciju da već kroz prve kadrove istinski zavoli ovu seriju

Pored "Duleta Pacova", "Švabe" i "Eksera", koji si glavni junaci ove "proste" i tople priče o vraćanju vere u ljude i ono najbolje u ljudima, postoje uloge bez kojih ova serija ne bi imala smisla. 

Nada Šargin kao "Marina" obeležila je i "Švabinu" ulogu, kao njegova devojka i jedina prava ljubav koju je čak i zaprosio na jedan nekonvencionalan način. Njihov dijalog iz automobila "prošetao" je društvenim mrežama više desetina puta, jer prikazuje iskrenu ljubav na jedan prost, i ni malo romantičan način.  

 

 

Ljuba Bandović, popularni "Aki", izbeglica je iz Benkovca, iz Hrvatske. Imao je tu sreću i nesreću da ga "Dule Pacov" spase, pokloni mu život i još jednu šansu. "Aki" je kao telohranitelj "Duleta Pacova" dužan da radi sve što mu on kaže. "Aki" je možda i najbolji prijatelj glavnog "kriminalca" u seriji, a kroz epizode su nas u tandemu mnogo puta nasmejali. 

 

 

Boris Komnenić "Rodoljub" igra "Švabinog" oca, zabrinutog oca koji na sve načine pokušava da oženi sina i sebi "obezbedi" unuke na vreme. Pomalo cicija, i proprilično nervozan svojom ulogom i specifičnom glumom obogatio je popularnu seriju. 

 

Možemo slobodno da kažemo da je uloga "Pikca" u izvedbi Bojana Dimitrijevića jedna od najzapaženijih i najnezaboravnijih njegovih uloga. 

Već nakon prve epizode glumac je naišao na pohvale zbog ove role, ali se po završetku emitovanja trudio da se drži podalje od javnosti. 

"Pikac" kao lokalni narkoman dobre duše i te kako je emotivan i romantičan lik. Pronašao je ljubav svog života i to mu pomaže da na sve gleda sa optimizmom. To što nije duhovit i nema smisla za humor zapravo ga čini smešnim.

Tragična epizoda za sve fanove bila je kada je "Pikac" preminuo, njegov kraj bio je romantičan i poetičan, kao i on sam. 

Branimir Brstina kao "Milenko" ima poprilično važnu ulogu. Na početku svake epizode lokalac Milenko priča sa svojom pokojnom suprugom, i obaveštava je o aktulenim dešavanjima u njihovoj Barandi. 

 

- A gde su rode, tu je dobro - kaže Milenko, koji predstavlja moralnu vertikalu ove priče.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati