Slobodno vreme

[ Izvor: Mediji ]

02. 01. 2024. 09:10 6

LUDNICA: Drug Tito na dočeku NG u Sarajevu (VIDEO)

Proslava Nove godine u Sarajevu bila je pravi spektakl, a stanovnici Bosne i Hercegovine dočekali su 2024. godinu sa Crvenom jabukom, Zabranjenim pušenjem, Bombaj štamom i Lele i Lake. Uz odličnu atmosferu ovaj doček će se pamtiti i po jednom zanimljivom skeču.

Naime, bivši predsednik Jugoslavije i vođa KPJ Josip Broz Tito se na zanimljiv način "obratio" sarajevskoj publici u novogodišnjoj noći, a pretpostavlja se da je poruka generisana uz pomoć veštačke inteligencije, navode tamošnji mediji.

Nakon nastupa Bombaj štampe na scenu su izašli voditelji novogodišnjeg programa Zenit i Aida te "razgovarali s drugom Titom", a publika je u jednom trenutku vrištala od oduševljenja.

Tito je u u skeču "ispričao" anegdotu s čuvenog dočeka Nove godine kada su, kako navodi on, Sopfija Loren i Elizabet Tejlor poslali poznatog holivudskog glumca Ričarda Bartona (koji je igrao Tita u filmu "Bitka na Sutjesci") "po ćevape".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati