Slobodno vreme

Direktno.rs

27. 10. 2023. 18:00 18

Šta ode po zlu? Mladi na Šešeljevom štandu - poraz

Sajam knjiga koji se odvija u Beogradu je već nekoliko dana tema u svim gradskim krugovima, kako zbog kvalitetnih naslova, tako i zbog štandova koji nisu pohvalni.

Knjige Vojislava Šešelja oduvek izazivaju pažnju, kako na društvenim mrežama tako i u realnom životu. Uglavnom zbog uvredljivih naslova.

Takve kakve su, pripadaju mračnim delovima interneta i generalno istorije, a ne sajmu knjiga.

Međutim, video koji se širi mrežama pokazuje ne samo da su ove knjige deo istorije, već da Šešeljeva ideologija može da se osloni i na buduće generacije.

Red ispred Šešeljevog štanda, za slikanje sa "vojvodom", a u redu samo klinci, jedva punoletni. Čak i da je u pitanju slikanje fore radi, mnogo je.

"Gde su ova deca odrastala, ko ih je vaspitavao?", "Znaju li roditelji gde su im deca", "Ono kad odvedeš decu u zoo vrt", "Jadna ova deca kad im je atrakcija da vide ratnog zločinca", samo su neki od razočaranih komentara.

Mnogi su ipak pokušali da objasne ovu pojavu. Zbog Šešeljevog "rada" u medijima prethodnih godina, mnogi smatraju da je on za klince rijaliti zvezda, tako da slikanje sa njim treba posmatrati kao da se slikaju sa Mikijem iz Kupinova ili Stanijom, a ne sa ratnim zločincem.

"Ovo je verovatno zato što je Šešelj mim a ne političko ubeđenje", samo je jedan od komentara koji pokušava da ublaži činjenicu da mladi vole da se slikaju sa predsednikom Radikala.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati